Post by confgicdacesurp on Feb 17, 2022 19:56:41 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Tato hra není tak zábavná, je pro mě trochu nudná 😞😒
To je trochu neslušné, protože první věc, kterou vidíte na obálce, je, že dívky mají na sobě MASKU a co se právě teď děje, musíte si ji sundat, nebo z toho bude hlášení!😡😡😡
Tahle hra je dobrà přesně pro mňě akoràt nějaké vlasi jsou zamčené😂
Dobrá, ale více úrovní je zamčeno. Malé děti to překvapuje, ale mnohem jednodušší hra, pouze jedna nebo dvě úrovně jsou otevřené
Coco dělá nejlepší hry
Je to skvělá hra, ale hodně z toho je zamčených, takže...... Nedávám 5 hvězdiček, ale super
Tato hra je tak perfektní, i když jsou nákupy TAK DRAHÉ. Ale mě se to líbí. Můj požadavek je, aby gamepassy nebyly drahé. Hrál jsem tuto gane asi 4 roky nebo 3 roky, protože je tak skvělá a perfektní
Miluju roztleskávačku. takže se mi tato hra líbí, ale rád bych tuto hru, kdyby nebylo vše zamčené. ale prosím udělejte více takových her 😍🙏
Chtěl jsem, aby to bylo jako příběh, ale v tu chvíli ona dělá radost.
Toto je velmi zábavná, zábavná hra vhodná pro děti. Mohla by být mnohem lepší, než je. A když jsem si hru nainstaloval, byl jsem trochu zklamaný, protože jsem od tvůrců očekával více, ale stále je to skvělá hra.
Toto je nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál, ale její nevýhodou je, že si musíte koupit opravdu dobré věci, ale celkově je opravdu dobrá
Pokud si lidé myslí, že toto je fandění. Mýlí se, nekřičíme kýčovité na zdraví nějakému davu, povzbuzujeme naše zadky, když se snažíme zapůsobit na soudce, takže pokud je to vtip, řekněte mi to, prosím. Ta gamne je skvělá, ale skutečnost, že používají ty jásot a ta otřepaná slova, si jen dělají legraci z roztleskávaček, jako jsem já. D:
Hloupá hra se ani nespustí, nestahujte ji. Silně pochybuji, že to bude fungovat
Pěkná hra, ale pár tanečních kroků a lázně jsou zamčené. Hru nelze dokončit.
Cheerleader Champion Dance Off Simulatsioonmängud citf
Je to dobrá hra. I můj kámoš to hraje. Fakt si to stáhnout.
Úžasná hra! Myslím, že tato aplikace je super vzdělávací pro děti, které chtějí být roztleskávačkou, a to je tak skvělé, protože je to dobrý příklad, jak se chovat jako roztleskávačka!👍👍👍🌟🌟
Tahle hra je na hovno, načítání trvá věčnost Nesnáším to, čekal jsem 20 minut, nechápu, načítání trvá věčnost, zbytek nevidím, až je to špatné!! NEDÁTE!
je to zábavné, ale...REKLAMY!!!!Je to jako tenkrát, když jsem si zvrtl kotník. je to hrozné a bolí to. a když je dívka nalíčená, ve vlasech nebo v převlékárně, je ČERNÁ... abych nebyl hrubý, a v soutěži a zrcadlech je bílá. nebýt rasistický a hrubý...tak si stáhněte, pokud chcete příšernou hru plnou reklam......
Tohle je skvělá hra, myslím, že by bylo ještě lepší, kdyby tam nebyly žádné reklamy, reklamy byly opravdu otravné, ale byla to dobrá hra 😁😁😁😁
Nejlepší 💕✨
Laurinka berková
Cheerleader Champion Dance Off شبیهسازی mara
Super hra ale skoda ze nektere veci jsou zamcene ale jinak dobry
Dobrá hra ale to oblečení a ty salóny by nemuseli být za COINY
👌😱😻
Zpočátku pěkné, ale velmi obtížné otevřít zámek, jako je nemocniční centrum a restaurace, a díky tomu je hra nudná
je to opravdu pěkné, ale musíte zaplatit za vše ostatní, než jsou rekvizity první úrovně, a když se podívám do zrcadla, mám normální barvu, ale na obrazovce jsem opravdu černá. Takže tuto hru nenatahujte, pokud nemáte peníze. Navíc, když děláte jiskry pro tanec, překáží vám to, takže nevidíte, kam klepnout, ale přes to všechno je to dobré / v pořádku.
PRO BOHA. Tato hra je celkem zábavná a všechny, ale vážně nezamykají tolik věcí, jsem si ji nainstaloval, protože recenze zůstala, není mnoho věcí zamčených, ale spousta věcí je zamčených. I když odemkneš selfie a doktora, budu rád. Navíc, když jsem v posilovně, dotýkám se jich zároveň a říká to, že mi oba chyběli #tato hra není zábava, lhal jsem
Líbí se mi to, ale,☺️👍👍 dívky tančí, je to také moc hezké, ale oblékají se, make-up v této hře nepřichází, jen to zajišťuje, že se to nebude opakovat znovu a znovu OK 😊
Cheerleader Champion Dance Off Simulācijas spēles brzg
Je to mdgálně dobrá hra
Hloupá hloupá hra mě z toho bolela hlava
T Dal jsem této hře 1 hvězdičku, protože když čekám na statistiku hraní, trvá to dlouho, ve skutečnosti jsem ji nikdy nehrál, než jsem ji musel smazat. (zbytečnost ukládání, pokud nefunguje)
Důvod, proč jsem ohodnotil tuto hru na 3, je ten, že když chcete odemknout nemocnici a lázně, prostě neukáže žádnou síť, ale už jste ji otevřeli a to mě rozčiluje a pak některé věci, které se mi moc líbí
🐂🐯🐂🐂🐮
Opravte si hru prosím
Super hra ☺☺
Příliš mnoho zamčených položek a mnoho věcí, které je třeba před použitím zaplatit
スターチアリーダー シミュレーション lelj
Tato hra je opravdu zábavná.👌🏼Miluji, jak si oblékáš svou postavu a upravuješ jí vlasy, nalíčíš ji a dokonce jí řekneš, jaké zábavné pohyby dělat pro zábavu soutěže.💖 Kdykoli se opravdu nudím a já Snažím se najít něco, co bych mohl udělat Vždy jsem hrál tuto hru nebo jakoukoli jinou z vašich opravdu zábavných stolních pohádkových her a/nebo her Coco Play. Udělali jste na vašich hrách mimořádně úžasnou práci Děkujeme.💕
Tato hra je roztomilá a opravdu se mi líbí a líbí se mi. ale je tam příliš mnoho zamčených věcí, zejména vlasy a všechno oblečení a věci, takže na tom prosím zapracujte❤
Tato hra se mi moc nelíbí, protože vás nutí platit za věci, jako jsou doplňky a 👕👖, takže se mi nelíbí tvůrce her
MultiCraft — Build and Mine! एडवेंचर bjik
Je to špatnè a seká se mi stoho mobil nestahovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!