Post by confgicdacesurp on Feb 17, 2022 20:15:14 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
See mäng on peaaegu täiuslik. Kuid seekord on uuem värskendus palju maha jäänud, näiteks kui ma võtan kasti pärast võtme saamist, vilgub see lihtsalt ja hakkab allapoole, siis jääb mahajäämus... Ma võidan lihtsalt 7 tavalist klahvi, kuid ei saanud seda pärast seda viivitust kätte, ma lihtsalt raiskasin oma teemandid asjata.
Esimesena on lõbus mängida, kuid mingil hetkel muutub areng liiga aeglaseks ja edasiliikumiseks peate maksma parema varustuse eest. Või tahaksite kogu elu lihvida, kuna ressursid on halvasti jaotatud. Jätke ka üks päev vahele, et oma haruldaste varustuse sissetulekust ilma jääda. Bumerang on ainus kasulik relv, mille peate keskenduma põiklemisele, vastasel juhul surete lõpuks kahe lasuga.
Olen kaks korda kalliskivide eest maksnud ja te võtate mu raha, kuid teiega ühendust võtmine, et see tagasi saada, on nali, mitte ainult see mäng, mis tahes mäng siin saadab arendajatele kohutavaid e-kirju ja ma ei saa kasti avada ega oma laeva uuendada, sest ma pole üldse rahul! !
Mäng viib teid mõnikord esmakordsel käivitamisel tasemelt välja, kuid küsib teilt selle taseme mängimise kulusid
Kui kontseptsioon on mäng korras. Teostus jätab soovida. Raskuste kõver on võrreldes uuele versioonile ülemineku tempoga järsk. Piisava varustuse hankimine relvade ja muu sellise ühendamiseks on praktiliselt olematu. Tegeliku mängimise ajal saadavad ajutised versiooniuuendused ei anna absoluutselt midagi. Lisage võimsust ja võimsus jääb samaks. Suurendage rünnakukiirust ja see jääb jälle samaks. See on tühi mehaanik, mis loob illusiooni paranemisest, ilma et see paraneks. *Uuendus* Läksin nende toele, et jagada oma muret ja selle asemel, et kellegagi neist rääkida, üritasid nad oma lolli lahkheli mulle pantida. Need inimesed on kasutud.
See on hea, uue värskendusega on mõned probleemid. Mis on, et mul ei tundu olevat ühtegi vaenlast, kes tapab liiga palju... Lihtsalt tagamaa liigub ja ei tapa midagi liiga palju... Aga muidu on mäng hea.
Alguses tundub, et sellest saab lihtsalt järjekordne Archero kloon, aga see mäng... Ma ei saa üle, kui sujuv kõik on. Väga nauditav juba varakult. Minu ainus etteheide on see, et ma vihkan, kui mängud hoiavad alguses käest kinni. Las ma lähen mängu juurde, lol.
Arvasin, et see on viga, kui mäng paar päeva tagasi mu edenemise lähtestas. Just nüüd avastasin, et see taastas minu edenemise õpetuse alguses ja otsustasin selle mängu desinstallida. Ma naudin mängu, kuid ei taha oma edusamme ikka ja jälle korrata.
suurepärane mäng, kuid FORCE ADVERTISING tegi sellest kõigi aegade halvima mängu, lõpetage reklaamimine, siis ehk saan korralikke tähti anda, normaalne on vaadata reklaame, et võimsust üles laadida või taaselustada, ma saan sellega elada, kuid FORCE REKLAAMI kus on looja pool lihtsalt prügiotsuste langetamine, nii et see on prügimäng seni, kuni pole sunnitud reklaami, ma saan aru, et peate raha teenima, kuid ärge sundige reklaame, see on halb
Pärast värskendamist mu profiil lähtestati. Ma ei mäleta oma profiili. Mul ei olnud palju, kuid ma keerutasin seda ratast 3 korda ja sain 1800 kalliskiviga jeti. Mul oli umbes 2400 kalliskivi. See mäng on väga lõbus. Sarnaselt Archero versiooniuuenduste ja varustusega on ostetavad asjad enamasti meelelahutuseks, mida pole mängus edasiliikumiseks vaja. Isegi pärast minu profiili lähtestamist tasub mängida ja valuuta säästmine on lihtne.
Issand jumal, ma ei saa aru, miks need arendajad on nii hullult tahtnud selle "use to be" hämmastava mängu ära tappa... Nad muudavad ikka ja jälle raskusastme seadeid, nüüd on kõigist võitlejatest saanud kuuli käsn 😭 btw Ma olen 100-tasemeline mängija, kellel on kõik tehtud, jah, ma armastan seda mängu, aga kui see jätkub, siis ma ei tea enam 👎
Lihtne, meeldiv tulistamisrõõm heade tootmisväärtustega ja kuigi teilt küsitakse palju asju, mida saate täielikult mängida ilma raha kulutamata – väga-väga nauditav mäng.
Mängud on lõbusad, kuid meeldetuletus hinnata pärast iga lvl-i tähendab 1 tärni
Kui sind tabatakse, on väike aken, kus sa oled võitmatu. See ajaaken on tõesti väike. Tundub, et peaksite suutma veidi kauem võitmatuks jääda
Lõbus ja klassikaline keritav laskur
WinWing: Space Shooter Аркадни vbw
Mulle meeldib mäng, kuid 4. etapini jõudes tabab tsunami, mis on mingi viga või ma isegi ei tea, mis see on. Boss ilmub umbes 2 sekundiks ja kaob seejärel täielikult ekraanilt, siis olen lihtsalt bossivõitluses kinni, ilma et ükski ülemus võitleks. Üritasin jääda umbes 10 minutiks ja ikka ei juhtunud midagi. KUI SEE ON VIGA, PALUN PArandage see FFS!!!
WinWing: Space Shooter እንቅስቃሴ ያለባቸው jkml
Bubble Shooter Rainbow Hjernetrim ymwx
Mäng on ülilõbus, kuid nad paluvad teil pidevalt kulutada palju raha kümnele erinevale asjale ja inglise keel pole suurepärane, nii et mul on raske kõigest aru saada.
Ma armastan mängu väga, kuid tabasite kindlasti maksemüüri. Ostsin seiklusürituse jaoks selliseid asju nagu hooajapiletid ja täringud, kuid sellest ei piisa ning laevade ja relvade hinnakujundus on paigast ära. Olen olnud nädalaid samal tasemel kinni, jahvatades seda müntide, laastude, kildude jms jaoks. Kiiresti ei jõua kuhugi. Üksuste taseme tõstmine pärast umbes 65.–70. taset võtab liiga kaua aega. Graafika on veatu, viivituseta, lõbusad relvad, korralikud võimed, LÕBUS, lõpuks lõpetan edusammude puudumise tõttu.
Armastan mängu... kui see töötab. Poole ajast rakenduse avamine võtab päevi. Kui nad selle parandaksid, annaksin 5 tärni
mäng ise on lõbus ja sellel on palju mitmekesisust. aga 8. peatükk on kõva palgamüür, viimane boss on naeruväärne, kuna kõik selle rünnakumustrid on SÕNALTÕTTEDES vältimatud. Mul oli peegelduskilp, pöörlemiskaitse, šokeeriv teravalgusti, teravalgusti kaitse JA üks üleval kõik samal ajal ja ma sain selle tervisest ikka vaevu alla poole. Ainus võimalus seda lüüa on kulutada 71 dollarit Mythica esemepakile, mille nad sulle peaaegu iga kord kurgust alla ajavad. eemaldage prügikast.
Soovin, et edusammude salvestamiseks oleks muid viise, näiteks facebooki salvestamise asi. Ma ei taha installida muud rakendust lihtsalt edusammude salvestamiseks, mis on lihtsalt ahhh 🤮🤮🤮
Liiga madal graafika... liiga palju uuendusi... ja sunnib mängimise eest maksma... liiga väiksema kasuga
Suurepärane mäng ja tõeliselt lõbus mängida, lihtsalt jälgige mtx-i
Mäng on suurepärane, sellel on palju erinevusi teistest sellistest mängudest. Üksuste süsteem annab teile juurdepääsu paljude konstruktsioonide testimiseks teile meeldival tasapinnal. Paljud mängumoodulid hoiavad teid mõneks ajaks hõivatud!
Suurepärane mäng, armastan muusikat ja heli...
Nautisin mängu kuni viimase värskenduseni, kus tunnen, et meie mängijad olid närvis, sest tundsin, et neidsamu vaenlasi oli enne uuendust veidi raske tappa. Praeguse seisuga olen mängust peaaegu loobunud, kuna pole enam edenemist näinud ja reklaamide hulk, mis on sunnitud meid teatud asju nõudma, on naeruväärne. Ma mäletan seda mängu kui reklaamide jumalat. Suurepärane idee, kuid ma näen, et see lõpuks ebaõnnestub, sest tegelikult pole midagi oodata.
Olen mänginud 8. peatükki mitu päeva ja ikka ei saa sellest mööda.Otsisin juhendeid ja leidsin youtubest video, kuid just märkasin, kuidas viimase bossi rünnakumustrid muutusid raskest võimatuks. Nii et see oli tõepoolest müür, mille saate murda ainult siis, kui teil on palju sularaha. Mängu desinstallimisel pole see minu jaoks. Võib-olla paneb 8. peatüki närveerimine rohkem mängijaid kohale jääma ja pakub neile piisavalt nalja ja põnevust, et mängust asju osta.
Viimane värskendus sisaldas "Legendaarset edasiminekut", kuid tundub, et puudub võimalus hankida seadmete sulatamiseks vajalikku "Slices" materjali. Pettumust valmistav
See oli mu lemmikmäng, aga miks ma ei saa graafikat muuta? Graafika oli üsna udune. Palun parandage see probleem (ASAP) Ma tahtsin seda mängu nii väga mängida. Ootan põnevusega järgmist värskendust.
Väga lihtne kasutada ja mängida
Kutt! Super lõbus ja sõltuvust tekitav. Asjaolu, et te ei saa oma edusamme Google'i kontoga salvestada, ei saa osta VIP-versiooni ega omada perekonda ega saavutada unlocki. See mäng ei ole pikka aega mängimist väärt. Kõik muu on suurepärane.
Olin kaotanud kõik oma andmed/ostud, mille tõttu jätsin ühe tärni hinnangu, kuid tundub, et see on end parandanud, hoolimata sellest, et ma ei teinud pärast teist uuesti installimist midagi teisiti. Nüüd, kui mu andmed on tagastatud, värskendan oma hinnangut 4 tärnile. Kui teile meeldivad Archero stiilis elemendid, mis on segatud bullet hell shooteri žanriga, teeb see mäng seda üsna hästi.
WinWing: Space Shooter እንቅስቃሴ ያለባቸው nky
Siin on veel üks näide; Mul on Archero kloonidest kõrini, aga ma tahan rohkem Archero-laadseid mänge. See on shoot'em up stiilis ja see on uus, kuid tuttav hea. EDIT: 4. peatüki boss ei tule välja, nii et ma ei saa edenemiseks etappi lõpetada. Palun parandage see.
Päris hea, kuid ma arvan, et võiks olla paremaid eeliseid ja funktsioone, nagu singulaarsuse löök, kus üks lask vaenlaste segusse tõmbab nad sisse ja puhub väljapoole, algul hävitab need ja imeb seejärel kõik tagasi ja kaob või midagi sellist. Mul on hea meel näha, milliseid ideid meeskond nende peas küpseb. Võib tõesti väga põnev olla.
Mäng oli fantastiline, kuid uusim värskendus on muutnud selle laadimise aeglaseks, mitmikmäng ei tööta, see külmub sageli, kui vahetate rakendusi. See laaditakse alati ilma põhjuseta. Super lõbus küll, kuid viimane värskendus on nõme. Samuti ebaselged edenemise reeglid, näiteks kuidas muuta tähevalguslaev võitmatuks või kartmatuks, seletus on 0 ja seda pole võimalik Internetis teada saada. Värskendus: teenus võttis abiga ühendust, kuid endiselt on ebaselge, mida ümberkujundamine teile annab ja nüüd laaditakse mäng kogu aeg
Allalaaditud. Mulle meeldib kontseptsioon (Galaga/upgrade valimise võimalus jne) Aga mäng on väga halvas mõttes tasakaalust väljas. Poolkuulipõrgu jaoks on lennuki(te) kast liiga suur! Nende suurust on väga raske hinnata, kui nad pihta saavad. Vaenlased on tabamuspunktide ja rünnakute osas tasakaalust väljas. Kuna see ei ole ülalt alla, vaid veidi nurga all, on tegelik põiklemisala oodatust märgatavalt väiksem, kuna mängijalaev on VÄGA suur. Nurk muudab ka tabamise ja kõrvalepõiklemise palju raskemaks kui ülevalt alla laskuritel. Kokkuvõttes annaksin praeguses seisus sellele mängule 3 selle eest, et see on OK, kuid mitte rohkem väga lõpetamata raskuskõvera, väga-väga kehva versiooniuuendussüsteemi ja uuenduste liiga suure juhuslikkuse tõttu. (oleks hea, kui see pakuks alati teatud kategooria juhuslikku versiooniuuendust ja/või reklaami kaudu uuesti esitamist)
Päris lõbus mäng teie tüüpilise kombineerimis- ja täiendussüsteemiga. Puhtad visuaalid ja piisavalt lihtsad juhtnupud teevad sellest hea aja ära. Võimalus hankida mängus mingil kujul kõrgeima astme lennukeid/kaaspiloote oleks tore, kuid praegu tuleb see päris raha eest osta, kuid see on tasuta mäng, mis sa teed. Arendajad reageerivad hästi ja teevad toe hankimise piisavalt lihtsaks. Üldiselt lõbus aeg.
Dun download tis games.updated muutunud raskemaks tappa.not soovitatav.periood!!
Hea mäng, aga kas saate teha sündmused 25-tunniseks, et need ei oleks Austraalias elavate inimeste jaoks pärast südaööd.
Mäng tundub esimesest voorust päris lahe. Värskendan oma arvustust pärast edasist mängu
Redigeerimine: arendaja vastas, et täpne kombinatsioon, mida proovisin mitu korda kasutada, läbiks kergesti 8. peatüki, mis on täiesti vale. Rünnakute vahel pole piisavalt aega peegelduse ja tera toimimiseks. Lõpuks võitsin LVL-i pärast seda, kui olin oma statistika peaaegu kolmekordistunud ja parandasin seda. See on puhas palgamüür, ei midagi muud.
Tundub, et see on üsna korduv. Lõpetasin 5. etapi tasemel 23. Kui kõik versiooniuuendused olid üle 17. taseme, veetsin umbes 2-3 nädalat mängides ja olenevalt tasuta kastidest ja teemantidest. Ja minu laev uuendati täielikult tasemepiiranguni. Kasutan Gold lennukit, kuna selle statistika on teistest üsna kõrgem. Tasuline kahe laseriga lennuk tundus päris OP, kui ma esimesel tasemel proovimisvõimaluse sain, kuid see on üsna suur summa, kui ypu peab ühe lennuki jaoks päris raha kasutama, kas tõesti?
Mulle mäng meeldib, kuid viimane värskendus on veider. Kõik on korras, kuni ma libistan sündmuste lehele, kus see eilsest saadik hangub, kas kohe, kui vahetan või niipea, kui valin midagi nagu Illegaalne tsoon. Kõik sündmused on olnud minu jaoks mängimatud juba 2 päeva.
See on suurepärane "arkaad", millel on potentsiaali. Miks ma panen selle sõna "arkaad", kuna sellel on tasuline stiimul, on CASUAL F2P mängijatel tõenäoliselt raske 3. etapist edasi pääseda, ilma et nad kulutaks märkimisväärselt aega lihvimisele ja palju reklaame vaatama, sest olenemata sellest, kui palju oskusi teil on palgamüüril, tagab, et te tõenäoliselt ei suuda kohtuda võimalike Imba vaenlastega, kes võivad teid tabada, kui te ei lihvi või maksa (kohustuslik) uuendusi selge tasemeni, loobuvad juhuslikud tasuta mängijad tõenäoliselt esmalt mängimisest.