Post by confgicdacesurp on Feb 17, 2022 20:24:33 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни монети ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
аз мразя малък гигант
Моля, не инсталирайте тази игра на плащане, за да спечелите, има огромна paywall около вълна 200 и играта също има видимо пристрастие срещу играча
Добра игра svalqite
Няма да се актуализира, получавам съобщение, което ми казва да освободя 523 mb място?
Малко по-забавно от много други генератори на реклами, но има доста грешки. Английският би могъл да поработи малко, а кулата на Turret не стреля по нищо, освен по шефове. Не е много полезно, тъй като е кулата с най-висока цена.
Такава загуба на време играх тази игра и се забавлявах, но изведнъж не мога да запиша/заредя или да получа достъп до гилдията. пише "не мога да се свържа със сървъра", но имам връзка с добри намерения. пробвах го отново много пъти и пак същото. прекарах буквално години, не правейки нищо, освен преигравания на вълна 3500 и надграждане на кулите на замъка и не всичко е изчезнало. много играчи се оплакват от този проблем преди години, но изглежда, че на разработчиците не им пука. поправете това и ще дам 5☆
.много добра игра
Голяма грешка Имам група, която може да има само 18/20 членове, въпреки че казва 20/20
Grow Castle - Tower Defense Arkade tyn
Тази игра е много сладка. Чудовищата са странно сладки или просто странни, но различните крепости, които постоянно създавате на всеки няколко изкачвания на нива, моделите на това.... няма никакъв смисъл! Първо, имате нещо като крепост на замъка Уиндзор, след това структура, подобна на храма на маите, след това крепост от 15-ти век и сега структура като пясъчен зикурат. Времевият модел на тези крепости е просто... разхвърлян. Иначе сладка игра.
глупавата игра за избор на герой не изчезва и изглежда не мога да спечеля, аз съм на 40 минути и трябва да остана в играта, за да падне. не gunna игра, ако не е фиксиран. над всичко останало, тогава това е прилична игра от това, което видях за нея.
Добрата графика и други тръпки трябва да бъдат преработени до реалните си. Приятни подобрения
Изтеглете Castle Rush - Tower Defense APK - Най-Новата Версия 1.4.7.0 За Устройства С Android - изградете замъка, борете се с дракони и спасете своето
Харесвам тази игра, но когато рестартирам телефона си, данните не се запазват, моля, направете функция, която може да се свързва с игри на Google Play
тази игра е силно небалансирана. но преди да стигна до това, преди дори да започна да играя, ме попита дали искам да купя нещо за подарък за $94,99, преди да започна да играя. така че до третата или четвъртата вълна вече сте затрупани от враговете и те ви дават около 5-10 gokd на убийство, но закупуването и надграждането на повечето от всичко струва 20 000 злато. и златото, което получавате с течение на времето, не се натрупва офлайн. и нещо, което е евтино направено, не си струва да харчите пари за покупки на приложения.
Играх това много, но напоследък тази игра се превърна в бъркотия с истински пари и свърших. Геймплеят е много бавен и ако искате да го ускорите, "Дайте ни пари всеки ден", което е отвратително. Нивата стават все по-трудни много бързо, което ви принуждава или да преиграете една и съща вълна 10-20 пъти, преди да спечелите достатъчно, за да надградите общите си щети, за да напреднете по-нататък (което е скучно asf) или "дайте ни повече пари". НЕ. Въпреки това с удоволствие ще ви дам пръст и ще деинсталирате.
мини играта намери героя е шега. щракнеш върху героя, който се показва отгоре и пак пише, че греша. Вече имам повече от час време за чакане. не мога да прескоча, не мога да спечеля. каква шега. ако не се оправи скоро ще го изтрия
Grow Idle Archer Изтегляне на последната версия (3.1.8) за безплатен .apk - Това е бездействаща игра ... Изтегли Grim Defender: Castle & Tower Defense apk
След игра в продължение на няколко часа се появи произволен куест „Къде е героят“ и трябваше да избера от 10 различни героя. Всяко предположение е грешно и преди следващото предположение изтича таймер. Не мога да играя играта или да правя нещо, просто чакам 40 минути, за да познаеш отново и да ти кажат, че не е наред, таймерът ще се увеличи до час и половина следващия път вероятно!
Grow Castle - Tower Defense Аркадни its
Купих премиум слот за герои и златен рог! Моля, направете още премиум слот за лидер или герой!
Супер
Sekrety Zbrodni: Szkarłatna Lilia Przygodowe zemf
Грешката е отстранена, така че променям рейтинга на 5. Играта има много интересна концепция и определено дава някои причини да продължите да играете, тъй като можете да изравните толкова много неща, да популяризирате толкова много герои и така нататък. Грешката беше с максималния брой кристали, които можете да носите, но вече няма значение. Играта може да е много по-добра, вярно, но изглежда, че разработчиците все още работят върху нея, така че това е хубаво
Абсолютно ужасно. Играх тази игра известно време и новите актуализации са ужасни. позволявате на хората да получават скъпоценни камъни всеки рунд, който печелят, но поставяте максимум 60 скъпоценни камъни, за да имат по този начин... освен ако не вложат истински пари за повече? още по-лошо 60 скъпоценни камъни не са достатъчни дори за някои подобрения, които можете да получите! плюс няма повече автоматична битка, освен ако не направите друга микротранзакция за нея? Непростимо е, че току-що изхвърлихте такава страхотна игра в полза на отвратителни суми за заплащане. Деинсталиран.
Беше забавно, докато се появи глупавият подарък. Доста случайна игра на отгатване, в която имате около един към осем шанс да изберете правилния и всеки път, когато грешите, просто ви кара да чакате без причина. Не можете да го пропуснете, не можете да направите нищо по дяволите. Предположих грешно 3 пъти, сега иска да изчакам 5 дяволски минути. Не мога да си представя времето, което трябва да губите, след като сбъркате 9 или 10. Таймерът за обратно отброяване работи само когато играта е отворена. Деинсталиран. Каква шега.
Ако ми кажат че има по-яка игра няма да повярвам Най-яката игра
Здравейте, разработчици, бихте ли направили системата на гилдията по-различна, така че хората да трябва да кандидатстват, ако искат да се присъединят към гилдията, така че хората да не се присъединяват просто към гилдията и да чатят някои вулгарни неща, след което незабавно да напуснат гилдията. Моля, направете това, ако можете, но самата игра е много добре направена и е добра игра. Надявам се всеки, който чете това, да има късмет през това време на годината, благодаря отново
Много добра игра, но градската част е малко скучна
Играта е много яка!!!
Много е хубава тази игра
Android App. App има 10 000 000+ инсталира и средна оценка от
Тази игра е много забавна, единственият проблем е, че златото от колонията ми спря да идва на случаен принцип (гледах 5-6 минути, за да се уверя) и не знам защо, но наистина е досадно, тъй като означава, че нямам причина да завладяват и развиват колонии
Като цяло доста забавно, но има много проблеми. Има много правописни грешки (които най-вече могат да бъдат игнорирани), но някои от механиките на играта са изключително неясни и изглежда, че някои от механиките на играта изобщо не работят правилно.
Grow Castle - Tower Defense آرکید cfo
Ако можех да получа отрицателни 5 звезди, бих могъл, не изтегляйте тази глупава игра Освен ако не искате да загубите години напредък, защото получавате бан без причина, докато спите, никога не съм мамил и все пак съм маркиран като измамящ потребител и няма абсолютно никаква поддръжка, те игнорират вашето съобщение за помощ тук, не можете дори да публикувате съобщение с молба за помощ, ако нещото ви е за това, че сте били забранени в reddit, а модераторите не отговарят на dm и те игнорират вашите имейли , също така. години напредък загубени, защото глупавата игра просто ви забранява на случаен принцип.
Изтеглете Grow Tower за Android - Anderbot
изтегляне Grow Games & Icebreakers apk най-новата версия от Stuff You Can Use LLC - най-бърз - безплатен - безопасен за ... Grow Castle - Tower Defense.
Принципно основна игра. Играна с неподвижна основа и без разширени цели или странични мисии. Добра игра когато нямаш много време..
Стратегическите игри са много мощни в пейзажа на Android, особено тези от жанра Tower Defense, което в превода си на испански означава,
Максимумът скъпоценни камъни, които можете да спечелите, е само 60 БЕЗ чантата със скъпоценни камъни, така че вземете чантата със скъпоценни камъни, ако искате повече лимит за скъпоценни камъни. ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОПРАВЕН: Автоматичното смилане, когато напуснете играта, е много лошо до точката, в която не можете да смилате, когато напуснете играта или офлайн. Извън този проблем това е много добра игра за отбранителна кула, най-добрата от своя тип. Моята оценка: 5.4 звезди. Ако добавите още съдържание, МНОГО повече, ще оценя това с 6 ЗВЕЗДИ!! Наистина ми хареса тази игра😍, момчета свършихте добра работа👍, Благодаря ви!!
Grow Castle - Tower Defense Аркади ebsh
Аз мисля, че играта е много трудна при по-голямата нива. Малко бъгва.
Харесвам тази игра много, тя е пристрастяваща, но не по бас начин. Давам само 3 звезди, защото в момента съм заседнал в изскачащия прозорец за подарък „Къде е героят“. Разбирам, че трябва да избера същия герой като показания по-горе, но мисля, че има грешка. продължава да казва, че греша, дори ако избера правилния. Това се е случило поне 5 пъти вече и става разочароващо. ПОМОГНЕ.
Аз съм на chromebook, знам, че е странно да играя игри на chrome book, но се опитах да играя и не мога да натисна нищо. Давам му 2 звезди, защото графиката е хубава