(Android/iOS) Happy Cooking 2: Cooking Games pierwowzory generatora kodów
Feb 18, 2022 3:04:28 GMT 10
Post by amsvadapecde on Feb 18, 2022 3:04:28 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pierwowzory generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking 2: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Podwajacz monet nie zadziała. Proszę naprawić
to zła gra, nie mówią ci, gdzie są truskawki w samouczku
Niska grafika, popraw grafikę i jakość obrazu gry i jej postaci.
Dobra gra
To naprawdę frajda
Więc
Zawiedziony. Naprawdę wciągałem się w tę grę, ale zanim przekroczyłem 66 poziom, w grze wystąpił błąd, który uniemożliwiał podawanie jedzenia klientowi. Więc nie mogłem przejść do następnego poziomu, ponieważ klienci się zdenerwowali
Happy Cooking 2: Cooking Games Jednoduché hry kjj
Nishan
Niemiły
Happy Cooking 2: Cooking Games عمومی kwj
Dobra gra amaaaazzzziiinnnngggg umysł świeży
Happy Cooking 2: Cooking Games Nezahtjevne igre qbeg
Dałem mu 3 gwiazdki, ponieważ ma jakiś problem, ale zainstaluj go, jest taki fajny?
Bardzo dobrze lubię tę grę
Super gra
Świetnie się bawiłem w tę grę, ale kiedy zacząłem grać po raz pierwszy, byłem zbyt zdezorientowany... Zbyt wiele dyktuje i wydaje instrukcje, co jest bardzo rozczarowujące 😞 😔.....Polecam ci to.... .😃😃😃😃
Dostałem się do poziomu 5 następnego dnia, nie mogę otworzyć gry, ciągle mówi mi, żebym się logował przez Facebooka, przepraszam, ale nigdy nie loguję się za pomocą mojego FB do żadnej gry, więc zachowaj grę, jeśli to jedyny sposób na granie
Uwielbiam tę aplikację, jest fajna i zabawna❤💛💚💙💜💕
Street Racing HD Dirke xkbv
Gra jest bardzo dobra i atrakcyjna. Ale problem polega na tym, że utknąłem w restauracji sushi. Co mogę teraz zrobić. A ta gra to tylko 80 poziomów?
Happy Cooking Casual wyvl
Vert Nieźle spróbuj?
Uwielbiam tę grę tak uzależniającą, jedynym problemem jest to, że ma tylko 80 poziomów, które ukończyłem już dwukrotnie. Mam nadzieję, że dodadzą więcej poziomów.
To całkiem fajne
Ta gra była bardzo dobra
Wsparcie
Podekscytowany
Strata czasu!
To trudna gra, jest za wolna
Czy można zrobić więcej poziomu ma? Poziom 80 kończy liao. Smutny.
Łał!
To takie zabawne
Uwielbiam tę grę, ale butelka z winem nie lubi się zapełniać, ponieważ daję trzy gwiazdki, nie mogę w nią zagrać
ta gra jest tak fajna, że naprawdę ją lubię
Gry o dobrej pracy
Miło i łatwo
Ok, jeśli uda mi się rozegrać przynajmniej 10 gier, zanim będę miał problem. NO , jestem z powrotem (sekundy później) i nie ma takiego szczęścia!. Nie mogę przejść przez cholerny ekran oceny. USUŃ natychmiast!
Pudełko z lodami otwiera się bardzo wolno, ponieważ klient zbyt długo się myje.
Już widzę, że to nadchodzi. "Gotuj tak szybko, jak potrafisz!" Ale dlaczego? Czy ktoś nie może stworzyć gry kulinarnej, w której po prostu gotujemy jedzenie i obsługujemy naszych klientów? Pomiń dzieciaki, które oczekują, że będą na nich czekały. Pomiń dorosłych, którzy chrząkają i jęczą, gdy przygotowujesz ich zamówienie. Po prostu miej normalne postacie. Koniec z szybkim gotowaniem. Nigdy więcej utraty życia, jeśli nie gotujesz wystarczająco szybko. SMH.
Mam nadzieję, że będzie ciekawie
AZSD
Naprawdę kocham tę grę! Na razie nie ma z tym problemów. Ale żałuję, że niedługo otrzymamy aktualizację poziomów, ponieważ tak bardzo mi się to podobało, że ukończyłem już wszystkie dostępne poziomy!