Post by amsvadapecde on Feb 18, 2022 3:10:40 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több állóképesség hack ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Frissítsd a játékot pls
Azért csak 3 csillag mert a játék nagyon jó csak a játék élményt elcseszi hogy teli van Buffalo elkezd szaltozni a levegőben tüskébe belekapaszkodik de a földön fekrobban amúgy a játék jó nagyon
Nagyon klassz koncepció, de vannak olyan törések, amelyek ellenszenvessé teszik a játékot, és a nehézség is túl gyorsan nőni látszik.
Ok nélkül
300 rúpiát fizettem 700 játék érméért, és az összeget le is vonták a számlámról, de nem kaptam meg az érméket, ez hülyeség
Remek játék, bár van egy olyan problémája, hogy néha megcsinálok valamit, ami a küldetések között szerepel, és ez nem számít, kérem javítsa
csak ne telepítsd. ne sértsd meg a fejlesztőket, de ez a játék rosszabb, mint a szösz a pizzán. ez rosszabb, mint egy antivax jogosult szülő. Istenem, rosszabb, mint beledöfögni a lábujjadat egy kaktuszba, vagy akár belevetni magad. Lehet, hogy ez az első bejegyzésem, és több mint 500 játékot telepítettem telefonra és táblagépre, játszottam már néhány igazi durvulást, de ó, jó savanyúság, ez a torta a legdühítőbb játék az alkalmazásboltban a kategóriájában. a tartalom korlátozott, és a betöltése sokáig tart
teljesen szórakoztató játszani, és nem túl nehéz. élvezte!
Szerintem egy fantasztikus kis játék amivel elütheti az ember az idejét.
Az eltávolításkor minden adattól megszabadul
Csodálatos a legjobb offline játék, ahol tényleg nindzsának érzed magad, és ez durva
Alig van időd reagálni még a lassított felvételnél is, és kérlek, add hozzá a cseppet, vagy egyszerűen nem az én típusú játékom
Ez a játék nagyon szórakoztató és szeretem. Nincs panaszom ezzel a játékkal kapcsolatban.
A Nightfall mégis olyan jó voltam eleinte, és szinte mindent megkaptam a játékban, csak az utolsó karakterre van szükségem a karakterre, akit fel kell oldanod, szóval ez egy majom, ő lesz az egyik legjobb játék az egész világon, talán nem az egész világ, de az egyik legjobb játék ez egy szuper szórakoztató játék, csak néha kicsit unalmassá válik
Nagyon szép játék. Az egyetlen kívánságom a fejlesztőknek, hogy adjunk nekünk egy invert vezérlőt az opciókban, ahol ha lehúzzuk, akkor a karakter felfelé, ha pedig jobbra húzzuk, akkor balra. Úgy gondolom, hogy az invert vezérlőelemek bevezetése sok játékos számára sokkal szórakoztatóbbá teszi ezt a játékot.
Csodálatos játék, de ma elvesztettem az összes adatomat!!!! Minden érme, felszerelés, küldetés, minden. Kérem, sürgősen vizsgálják meg az ügyet!!!
BOI YOU FOKIN TÖRÖLT MAH-FIÓK IMA FOKIN KMS AHHHHHHHHHHHH
„The Walking Zombie 2“: Zombių šaudyklė Veiksmas xua
Ez egy nagyszerű és szórakoztató játék. Úgy gondolom, hogy néhány új mód, ellenség és képesség bemutatása határozottan szórakoztatóbbá tenné a játékot.
El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a játékra, és még arra is lehetőségem van, hogy minden egyes frissítéssel lássam és érezzem az előrehaladást a "Jobb" felé. További jó munkát!
Nem tudom, hogy ez a játék miért csak 3,9 csillagot kapott. Ez egy nagyon jó játék, ha szereted a rejtvényeket és az akciókat.
Folyamatosan elakadok a kis párkányokon, amelyeken lehetetlen megakadni
Tetszik ez a játék, de egy kis játék után törölte az összes fejlődésemet. Mint néhány skin kihívás lvls és még sok más, javítsd meg a játékodat
Rendben
Az új frissítés tönkretette a játékot.
Imádom az ilyen típusú játékokat, mert szórakoztatóak, de ebben a játékban a platformok szélei túl nagyok és durvák/élesek, folyamatosan megakadnak rajtuk, annak ellenére, hogy nem is érintik őket. Számomra ez egy buzzkill.
Valahányszor leszállok egy platformra, és annak oldalára akarok mozdulni, egyszerűen átsuhanok rajta, és az alatta lévő tüskékre vetem magam...GAME LOGIC 100
Ninja Tobu Hành động vjr
Kár, hogy ne telepítsd
A játék szemét
Ninja Tobu Action ujlj
A borzalmas ütésérzékelés és az éllevágás bosszantó, és arra kényszerít, hogy ugráljon, és nem tehet mást, csak zuhan és meghal. Nagyon bosszantó mechanizmus, amikor megpróbálja megragadni a párkányokat, levágja valaminek a szélét, és elakad vagy ugrál.
A játék gyönyörűen néz ki és hangzik. Imádom a koncepciót. De az irányítás egy rémálom. Amikor egy párkány aljára lógsz, vagy egyenesen le kell zuhannod, vagy többször balra kell púpolni. A tüskék és a képernyő alja bosszantóak, és szeretném, ha kettőnél több ugrásod lenne. A nyitható eszközök is túl drágák.
Ez a játék nagyon klassz, csak abbahagyom a játékot, mert van egy flash a kills-en, azt javaslom a fejlesztőnek, hogy tegyen egy gomb be-/kikapcsolást erről a flashről, hogy újra játszhassak.
Mmm
Nagyon szórakoztató
Szemét
Ninja Tobu Action bnf
Rossz hitboxok és vezérlők
Jó játék, de a játékban elért összes fejlődésem eltűnt. Nincs meg a cuccom, kérlek javítsd ki
nagyon addiktív
A játék csodálatos, de volt egy problémám