Post by amsvadapecde on Feb 18, 2022 3:13:41 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Dragons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Dragons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci ilk ögeler ▞▞▞
▞▞▞ School of Dragons 2022 version ▞▞▞
Oyun iyi modeller, gemi görevleri, mücevherler için para ödemek veya eziyet etmek zorunda kalmak için hayır
Gerçekten eğlenceli bir oyun! Ejderhaları seven insanlar için bu oyunu tavsiye ederim. Oldukça harika bir oyun! Sonsuz yıldızlar olsaydı, cevabım sonsuz olurdu. Lütfen bu oyunu oynayın! Eğer beğenmediysen sorun değil, ama başkalarının denemesini isterim!
Nütfen oyundaki sulara düzeltmenin çok kötü ğözük olmuyor.
Oyun yüklenmeyecek. Hiç. Size Hobble olaylarını anlattığı kısma geliyor ve sonra devam ediyor ve yükleniyor ama ASLA sahneleri değiştirecek noktaya gelmiyor. Ayrıca, insanların gerçek parayla oynamadan üye olabilmesi için jpijojoo yapabilir misiniz? Üyelik kazanmak için bir dizi görev yapabilir misiniz?
En yeni etkinlik çıktığından beri oynayamıyorum ve bu üzücü çünkü yeni bir ejderha yumurtası aldım ve şimdi yumurtadan çıkamıyorum bile çünkü sunucular çökmeye devam ediyor Giriş yaptığım anda izin vermiyor ne yaparsam yapayım sinir bozucu
Oyuna giriyor ama oyun devam etmiyor lütfen düzeltin şu oyunu
ŞİMDİ oyunu kaldırıyorum, sohbette bir şey söyleyemem! Ve mücevher kazanmak çok zor! Ayrıca ejderhayı satın alırsanız ahırı satın almak zorunda kalmamalısınız, genişlemeler ücretsiz olmalı ve zırhlı ada asla yüklenmiyor.
İlk önce kurulmayacak ve çiftliğe ekmeniz ve ardından büyümeyeceği için oyundan çıkmanız gerekiyor. Daha sonra tekrar giriş yaptığınızda büyüyecek ama göreve tekrar baştan başlamanız gerekiyor. Yani ben olsam bu oyunu yüklemezsin.
Yeni Adaları ücretsiz kullanın bide türkçe dil seçeneğiniz lütfen
Arkadaşlar iyi ama biraz daha iyi olabilirdi
Oyun oynanmıyor oynamayın yüklemeyin
Yalvarırız türkce dil seceneği lütfen gerçekten coklazm.Rica ediyoruma da hep birlikte inanıyoruz ve beliyoruz lutfen.
Bu oyunu daha yeniyken ve sadece PC için oynadım. O zamanlar balık tutmayı öğrenmeye takılmıştım ve eğitim aşamalarını bile bitirememiştim. Bugün "muhtemelen hataları düzelttiler ve şimdi çok daha eğlenceli" diye düşündüm. Animasyon da aynı derecede hantal, hareketi kontrol etmek son derece zor ve balık tutma eğitimine geldiğimde oyun çöktü. Tek gerçek satış noktası "ejderhalar". Çocuklar için bir oyun olsa bile oynaması bu kadar zevksiz olmamalı.
oyun çok kötü açılmıyo bile
Skrill ücretsiz yaa off lütfen yaa yalvarırım çok zor oluyor lütfen amaa
Bu oyun korkunç!!! Grafikler ve kontroller tek kelimeyle berbat!!!! Başlangıç ejderhanı seçemezsin, bana her zaman istemediğim bir ejderha verir! 😠😠😠Httyd filmlerini seviyorum, bu onları berbat gösteriyor! 0 yıldız verirdim ama yapamam, bu yüzden 1 yıldız >:c lütfen bu oyunu düzeltin!
oynanıyor
Hata verir ve ödül vermeden oturumunuzu kapatır. Üyelik için para ödedim ama beni bu oyundan atmaya devam ediyor. Sisteminizde bariz bir aksaklık olduğunda oynamaya devam etmek sinir bozucu ve anlamsız. Bu oyun için bariz hatalarını gideren bir güncelleme görene kadar daha fazla üyelik süresi için ödeme yapmayacağım. Aynı şeyi söyleyen diğer yorumları okudum. umarım bir an önce düzelir.
Online oynanmıyor ve vermiyor
Aciyorum beni oyundan atiyor neden lutfen soyleyin
Oyunda korku büyütme daha kolay olsun🤔🤔
Türkçe olsa taha iyi olurdu
Duymak için bir hesap açtım ve dizüstü bilgisayarımı oynuyordum. Kız kardeşim daha sonra oynamak istedi, ben de ona verdim. Telefonuma aldım ve giriş yapmaya çalıştığımda bunun benim hesabım olmadığını söyledi. Bu yüzden denemeye devam ettim. Ancak şifreyi ve kullanıcı adını kontrol etmeme rağmen hesabımı kaybettim. Ablam da bunun ona da olduğunu söyledi. Bu başka birinin başına geldi mi?
Oyun güzel bir oyun aman çoğu elmas isteyen ve elmas sadece gerçek parayla alınıyor
Tüm zamanların favori oyunu. Grafikler harika ve toplayabileceğiniz çok sayıda ejderha var! Sadece üyelerin yapabileceği bazı görevler var. Ama altınla alabileceğiniz görev serileri var ve bunu çok seviyorum. Bu oyunu oluşturduğunuz ve güncellemeye devam ettiğiniz için teşekkür ederiz!
Türkçe dil seçeneği güzel olurdu. Bide grafikleri düzeltseniz çok güzel olur. Ama oyun güzel.
School of Dragons Fabularne vvb
Oyunu seviyorum ama genellikle her 20 dakikada bir beni oyundan atıyor ve ne zaman hesap açmaya çalışsam çok hassas "benimle arkadaş olur musun" bile diyemiyorsun ve bu da sohbet edemememe neden oluyor Ayrıca 1 saat uzun süre oynadım ve elimde sadece 10 mücevher var çünkü onları satın almak zorundasın ve Viking'ine "lysha" gibi bir isim veremezsin çünkü Viking'ine "grieoendhskdh" gibi garip bir isim vermeni istiyor. ve evet.
Harika bi uygulama ben kassiyim ama tek lüks elmas olmadı çok zor bunu düzeltirseniz çok çok sevinirim ^w^
amq
Orası. Bu oyunda yanlış olan milyonlarca şey var, mesela her şeyi nasıl satın almanız gerekiyor, tek yaptığım bir genişleme paketi almak için değerli taşlar biriktirmek ve bu çok zor, lütfen üyeliğinizi iptal eder misiniz, biliyorum siz para için çalışıyorsunuz ama kimse eğlenemez. satın alamazlar
Oyunu çok seviyorum ve 2 yılı aşkın süredir oynuyorum.Sohbette "kullandığım" bir şey var ama yanlış bir şey yazdıysam buna izin verilmediğini söylüyor ve daha sonra farkına varmadan... "Tip Sohbetiniz 24 Saattir Kapatıldı"... Başkalarının deneyimini mahvetmek istemiyorum. Diğer insanlar, çok fazla görev olmamasından ve sizin henüz üyeliği almamış olmanızdan şikayet ediyorlar.... MUHTEŞEM OYUN!!! Bunun gibi daha çok httyd oyunlar yapmalısın.
Onu seviyorum, iki yıldan fazla bir süredir oynuyorum ve grafik animasyonlarını seviyorum ve dahası bir şey, lütfen bir yaş şeyi yapabilir misiniz? İnsanlar bilmesin diye bunu bariz hale getirmekten hoşlanmıyorum, 12 ve altı olduğumu seçmesinler mi? sadece bir soru. ve umm, Google oyunum herhangi bir oyun indirmeme izin vermiyor, nasıl düzelteceğinizi biliyor musunuz?
School Of Dragons Oyunu Oyna - Oyunlar Skor
Bu oyuna bayılıyorum!!!!😁😁😁😁🐉🐉🐉🐲 harika, deneyin ve pişman olmayacaksınız! Bin yıldız, "ejderhanı nasıl eğitirsin" filmlerinin hayranları için mükemmel!
Oyunu seviyorum ama 2 yıldız vermek zorundayım çünkü tam üye değilseniz üye olmak için para harcamanız gerekiyordu ve gerçekten hiçbir şey yapamazsınız. Üye gemisi satın alamayan insanlar için daha ayrıntılı görevler olması için bunu yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Üye olmayanların yapacağı daha çok şey olmalı.
çok sevdiğim bir filmi çok sevdiği bir oyunu. Bu oyunu çok seviyorum ama oynayamamaktan 2 nedeni var 1. bu sene lgs sınavım değil var 2. telefonun sürümüne uygun
Hepinin ananası sikem
Merhaba! Bu oyun şimdiye kadar inanılmaz! Ancak ejderha, deri, mücevher, madeni para, yiyecek vb. ticareti yapabileceğiniz gibi yeni bir ticaret özelliği eklerseniz harika olur.
Android için School of Dragons Apk 3.17.1 İndir
Magic Finger 3D Arcade ongd
Ejderhanı renklendirebilirsin ve başladığın zaman dişsiz binebilirsin ve bir ejderha alırsın ve ejderhayı beğenmediysen oyunu kaldırıp yeniden kurarsın, yeni bir ejderha alırsın ışığı satın alabilirsin öfke ve bebeğin bir kısmı, görevlere devam edecek ve başlangıçta bir bebek ejderha elde edeceksiniz.
School of Dragons የሚና ጨዋታዎች rxd
İndirin School of Dragons Apk Android için Adlandırılmış APK Dosyası ve APP Geliştirici Şirketi JumpStart Games . School of Dragons Apk 3.5.0 update 1 month ago
Yetersiz alan yok diyo
Bu oyun harika!! İlk başta uçmak ve havaya kalkmak zordu. Ama bir süre sonra aslında bir başlangıç çizgisinde uçmaya başladım! Mücevher almak istemediğiniz sürece video yok. Ejderha avcılarıyla savaşmayı da SEVİYORUM. Ne yazık ki bu sadece saatte bir oluyor. Bence bu oyunu almalısın.
Birsuru reklam yapmazsam giris yapa deneyebilir misiniz?
School of Dragons ロールプレイング odx