(Android/iOS) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games обманює багато грошей
Feb 18, 2022 3:31:57 GMT 10
Post by amsvadapecde on Feb 18, 2022 3:31:57 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато грошей ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Я люблю цю гру, але я не люблю рекламу 😭😭
Загалом досить хороша гра. Англійський переклад дещо неправильний, можливо, розробнику варто попрацювати над цим. Хоча механіка досить проста, вона працює ідеально.
гарна гра!!
Чому 2 сезон для мене не відкритий. Я закінчую сезон 1. Але не відкривається у 2. Чому це
мантап пак абу
asik juga main waktu mau tidur, langsung laper dan jadinya makan malem
Чудова гра
добре
Ігри nya bagus, makanan nya bikin ngiler, makanannya beragam, khas Indonesia, Nambah nafsu makan wkwkwkw, cuma yang kurang mau ampe kapan si Siska di pecat melulu sampe 2 сезон
Мені подобається цей гане, так легко грати, і мені не легко набридати ця гра
Hj або BJ you anna hajare ka 8
Будь ласка, виправте помилку, я завжди використовую подвійну монету, але після перегляду додань я не отримав подвійну монету
гарна гра і також захоплююча .. tnx
ця гра така крута і захоплююча, я міг би грати в цю гру кілька годин замість того, щоб просто прокручувати Sosmed!😄 До речі, я так ненавиджу Ренату.
Це нормально, але це не для мене розваги
Я закінчив перший магазин, і я не можу перейти до наступного орендаря, тому що в ігрові дні я не підключений до Інтернету (насправді так). Тож я спробував підключити гру до Facebook, і вона скидає весь ігровий процес?? Крім того, це глючно. Під час гри у мене виникають проблеми з натисканням на приготовлену їжу, в результаті чого вона пригорає. Я видаляю, поки це не буде виправлено. Одного разу я також купив скарбничку, але не думаю, що вона може бути погашена, оскільки УСІ мій прогрес скидається.
Весела гра, але не дуже подобається історія, завжди пропускайте її, тому що це, в основному, просто драма, заплутана Ренатою, хоча ілюстрація досить гарна
Дуже добре. Мені подобається ця гра.
Моїй сестрі подобається ця гра
Мені дуже подобається гра .. але мені це трохи важко ..🤪😌.але мені подобається її гра
Я ненавиджу гру в цьому місці
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Pelihalli vfj
Гра завантажується, але немає кнопки запуску чи чогось іншого. Я отримую вступну послідовність і титульний екран.
Гарна гра!! Ця гра знову покращує мій настрій!! Найкраще для тих, хто втомився після змагань . Продовжуйте працювати!! Дякую!!
люблю цю гру. Азіатське відчуття
okee banget ngerasain jadi penjual
Гарна графіка і проста в обробці. Гарна історія теж
чудовий вибір для анака Індонезії. вони дізнаються про індонезійську вуличну їжу. це також представляє нашу вуличну їжу будь-якому іноземцю. я це люблю.
Gem nya sudah dibuka nih tolong gimana cara bukanya 😰😰😰😰
Дуже гарна ця гра, сподіваюся, що будуть нові оновлення👍👍
Досить цікава гра
Прекрасна індонезійська кухня. Прекрасне мистецтво також
Ця гра була веселою на початку. Тепер багато помилок. Найбільше дратує, коли я натиснув подвійну монету і переглянув 30 секунд реклами, мої монети взагалі не подвоїлися. Крім того, реклама L*z*d* дійсно дратує, тому що вона завжди приводила нас до програми l*****, навіть якщо я натискав «X».
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Pelihalli quh
sudah cukup baik dan saya rasa sangat cocok untuk anak-anak, tapi sayangnya waktu mau advance ke sekitar level 4 (setelah mi goreng), stuck di halaman tersebut, nggak bisa unlock. tolong perbaiki yaa.
гра bagus, sayangnya sync profile nya nggak bisa, harus вийти lalu login ulang baru ter sync
люблю сюжет і гру
episodenya episodenya klo bsa bisa cepat diperbarui yaa
Мені подобається ця гра 😄😄😄😄
Мені подобається гра...і історія теж...
My Talking Tom 2 Εύκολα exz
історія робить цю гру більш приємною, дуже рекомендую
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games আর্কেড yurp
гарна гра
Я видаляю гру, оскільки історія Сіски така гнітюча.